В спортното училище в Добрич се проведе среща по международен проект “Спорт за всички”

На територията на Спортно училище "Георги Стойков Раковски" - град Добрич се проведе среща на представители на няколко държави, сред които е и България.

 

sport_for_all_logo

Срещата е част от дейностите по проекта "Спорт за всички", в който участват представители на България, Гърция, Македония, Португалия, Румъния, Турция и Унгария. Участниците обмениха опит и с интерес проследиха изявите на възпитаниците на това уникално училище - техните постижения в различни области на спорта. Учениците получиха подаръци, свързани с работата по този международен проект. Интерес предизвика разговорът с директора на училището за шампиони - г-н Дяков, който сподели колко ежедневни усилия и труд са необходими за отличията и медалите, как спортът възпитава и калява характера и волята на възпитаниците. Затова се гордеем с постигнатите спортни успехи.

 

img_2469

 

Спортното училище ще продължи участието си по този интересен международен проект, чрез който се възпитават младите хора на постоянство и упоритост за постигане на високо спортно майсторство.

 

img_2394

 

Този проект се финансира от програма Еразъм + на Европейския съюз.

eu_flag-erasmus__vect_pos

img_2437

img_2442_1

No Comments Yet.

Leave a comment