Янис Маринов и Цветомир Атанасов – втори и трети в крайното класиране на Черноморската лига по колоездене

Поредни призови класирания и медали за възпитаниците на Спортно училище "Георги Стойков Раковски" - Добрич

В 12-ия кръг на Черноморската лига "Спринт", за купа Слънчев бряг, колоездачите на клуб "Добрич 1905" Янис Маринов и Цветомир Атанасов се класираха съответно втори и трети при момчетата до 14-годишна възраст. Техен треньор е Радил Радилов - учител по колоездене в Спортно училище "Георги Стойков Раковски". Състезанието в Слънчев бряг по последно за тазгодишното издание на лигата. Янис Маринов е втори в крайното класиране, а Цветомир Атанасов е трети.

На 10 и 11 октомври шестима борци от 5 и 6 клас в спортното училище в Добрич с треньор Петър Петров ще участват на силния традиционен международен турнир "Лютви Мехмедов" в Разград. Състезанието е генерална репетиция за предстоящите републикански първенства.

На 15 октомври пък възпитаниците на треньора по вдигане на тежести Тодор Кирчев се отправят към Сопот за участие на държавното първенство за кадети и юноши младша възраст. В СУ "Г. С. Раковски" очакват щангистите да донесат нови медали от републикански първенства за училището в юбилейната му 30-а година.

Припомняме, че четирима боксьори от училището за шампиони в Добрич вече си гарантираха медали, достигайки до 1/2-финалите на провеждащото се през тази седмица в Пловдив държавно лично отборно първенство за юноши младша възраст.

Comments are closed.